Dagens gang

Kl. 6.15 åbner Børnegården. Vi tilstræber at have en stille morgen med respekt for at det er morgen. Så samtale foregår lavmælt og der foretages ingen larmende eller fysisk udfordrende aktiviteter om morgenen. Det må vente til vi kommer udenfor.

Der er mulighed for at få morgenmad fra kl. 6.15 til kl. 7.30. Der serveres forskellige variationer af morgenmad, hvorfor tilbuddet kan variere fra dag til dag.

Ca. kl. 8.45 er der tilbud om at børnene kan spise formiddagsmad inden vi går i skoven. Formiddagsmaden er tilberedt af personalet og kan bestå af brød med pålæg, suppe, frugt, grød eller andet.

Kl. 9.30 forlader vi Børnegården – dog ikke mandag og fredag, hvor vi bliver hjemme – og går tur ud i den nærliggende natur. Nogle gange går vi i samlet flok, andre gange deler vi børnegruppen op og går i hver vores retning.

Det er vigtigt at dit barn er i Børnegården inden kl. 9.30, eller at du har givet besked om fravær eller sygdom inden kl. 9.30, så vi ved hvor mange børn der skal med på tur i dag. Du kan ringe hertil eller sende en sms til os, så vi ved besked.

Kl.12.00 er det tid til frokost. Dog spiser gruppen af de yngste børn oftest lidt tidligere. Efter frokost bliver de børn der har behov for det puttet med en god historie og/eller en godnatsang. Alle andre leger i haven.

Mellem kl. 14.30 og 15.00 serverer vi ”den lille madpakke”, som børnene har med hjemmefra.

Om eftermiddagen er vi hjemme i haven hvor vi leger og hygger os.